Ankara hasta yatağı satış ve kiralama merkezi

Ankara hasta yatağı satış ve kiralama fiyatları

Ankara hasta yatağı satış ve kiralama

ümitköy medikal alpmed medikal

alpmed medikal hasta yatağı kiralama

ümitköy hasta yatağı

Hastane Tipi Hareketli Yatak Nedir?
Hastane tipi yataklar diğer yataklara oranla oldukça farklı yapıda ve özel olarak dizayn edilerek üretilen bir yatak tipidir. Hastane tipi hareketli yataklar temel olarak, hastane ortamlarının ve hastaların ihtiyaçlarına uygun olacak içerikte üretilmektedir. Ayrıca hastane tipi hareketli yataklar evde bakımlarına devam edilecek olan hastalar için de oldukça önemlidir. Birden fazla fonksiyona ve özelliğe sahip olan hastane tipi yataklar sayesinde, yatakta tedavi gören hastaların konforları sağlanmaktadır. Sizler için firmamızda satılan hastane tipi yataklarda hem hastaların hem de hastanelerin ihtiyaçlarını karşılayacak fonksiyonlara ve özelliklere sahiptir. Hastaları için konforlu yapıya, farklı özelliklere ve dayanıklı yapıya sahiptir.

Hastane Tipi Hareketli Yatakların Kullanım Avantajı Nedir?
Hastane tipi hareketli yatakların hem hastanelerde kullanım için hem de evde bakılan hastalarda kullanımı için önemli avantajları bulunmaktadır. Hastane tipi hareketli yatakların avantajları ise şu şekildedir;

Hastalar ve kullanıcılar için farklı birçok fonksiyona sahip olmaktadır.
Hastaların rahat edebilmesi ve bakımlarının iyi olabilmesi için ise oldukça konforlu ve rahat bir yapıya sahiptir.
Hastane tipi yataklar hareketli şekilde üretilmektedir. Bundan dolayı da hastaların yataklarının pozisyonları veya yerleri kolay ve rahat bir şekilde değiştirilebilmektedir. Ayrıca uzaktan kumandalı model ile de kolay bir şekilde yapılabilmektedir.
Firmamız tarafından satılan hastane tipi hareketli yataklar hastaların konforlarını ve rahatlığını sağlayacak ve rahat ettirecek içeriğe sahiptir.
Hastane tipi hareketli yataklarının tekerlek kısımların ise fren sistemi bulunmaktadır. Fren sistemi sayesinde yataklar kolay bir şekilde sabitlenebilmektedir ve oluşabilecek olumsuz durumların önüne rahatça geçilebilmektedir.
Sitemizde satışı yapılan hastane tipi hareketli yatakların yan kısımlarında ise korkuluklar bulunur. Yatakların yanında olan korkuluklar sayesinde ise yatan hastanın güvenliği kolayca sağlanmış olmaktadır. Hastane tipi hareketli yataklarda bulunan korkuluklar sayesinde hasta yatakta dönse bile aşağı düşme ihtimali engellenmektedir. Ayrıca korkuluklar hastanın istediği zaman aşağı indirebileceği şekilde tasarlanmıştır.
Yataklar bakımları yapılan felci olan hastaların hareket ettirilmesi biraz daha zor olmaktadır. Bu işlemleri kolay olabilmesi içinde firmamızda bulunan hastane tipi hareketli yatakların bazıları kumandalı ve motorla çalışan bir yapıya sahiptir. Bu sayede hastayı kaldırmaya gerek olmadan, motor ve kumadan sistemi ile baş ve ayak bölgelerini kolay bir şekilde hareket ettirebilirsiniz.